El Muntanyesa, com a campió del grup 2 de Primera Catalana de la temporada passada, té un premi majúscul: disputar la Copa del Rei 2020-2021. L’altre club que va acabar primer, en aquest cas del grup 1, és el Girona B, però per ser un filial no hi pot participar. L’eliminatòria prèvia, a partit únic, serà contra un equip de regional de Navarra, l’Aragó o les illes Balears, però en cas de passar-la, arribaria la grossa: enfrontament directe contra un equip de Primera Divisió (amb l’excepció dels que juguen la Supercopa d’Espanya) amb la Monta com a local.

El sorteig de la Copa del Rei, aquest dijous 29

El sorteig es farà aquest dijous 29 i l’eliminatòria es disputarà l’11 de novembre. Per aquest motiu i, veient que la dinàmica de l’equip no era la millor, la directiva ha decidit fer fora l’entrenador, Dani Andreu. Per fer front a aquest repte tan important per a l’entitat, el club de Nou Barris ha decidit reforçar-se amb quatre o cinc fitxatges de renom, que aniran revelant-se a mesura que es puguin fer realitat.

Les dades del sorteig

El sorteig de la primera eliminatòria de la Copa del Rei 2020-21 es farà a partir de les 13 h a la seu de la Federació Espanyola de Futbol. Tenint en compte les circumstàncies i el protocol de la covid-19, aquest es farà sense públic i serà retransmès en “streaming”.

Copa del Rei 2020-21 Muntanyesa

Tres possibles rivals a la Copa del Rei

La Federació va determinar que aquesta primera eliminatòria es disputés a partit únic i amb un criteri de proximitat. Per aquest motiu, el Muntanyesa només té tres possibles rivals. L’enfrontament es jugarà al camp de l’equip que surti en primer lloc. L’equip de Nou Barris està enquadrat en el grup B i aquests són els possibles rivals a la Copa del Rei.

  • CD Cantolagua (Navarra)
  • CD Cardassar (illes Balears)
  • AD CF Epila (Aragó)

Hi haurà 20 equips en els bombos del sorteig i els 10 guanyadors d’aquesta primera eliminatòria participaran en la primera eliminatòria de la Copa del Rei. Aquesta està prevista que se celebri el 16 de desembre del 2020. Els 10 equips s’enfrontaran a un conjunt de la Primera Divisió, a excepció dels equips que juguen la Supercopa d’Espanya, és a dir, Reial Madrid, FC Barcelona, Athletic Club i Reial Societat.