Reial Madrid (31+18+26+25): Llull (24), Rudy Fernández (17), Rivers (5), Reyes (6), Ayón (12) (cinc inicial), Nocioni (7), Maciulis (5), Sergio Rodríguez (4), Carroll (9), Slaughter (5), Mejri (6)

FC Barcelona (10+22+24+24): Satoransky (10), Abrines (9), Thomas (1), Lampe, Tomic (11) (cinc inicial), Doellman (24), Huertas (7), Oleson (1), Hezonja (5), Pleiss (4), Jackson (3), Nachbar (5)

El pitjor inici de partit del Barça en tota la temporada ha coincidit amb els millors primers 10 minuts del Reial Madrid en tot l’any. El resultat ha estat un escàndol. 31 a 10 amb festival anotador de Sergio Llull amb 5 triples de 5 intents. L’equip blanc, ha sentenciat el partit en un tres i no res i s’ha dedicat a mantenir el marge de vint punts de diferència durant els següents minuts. Els intents de remuntar del Barça han estat fluixos, i tot i millorar en el segon quart, després del descans els de Xavi Pascual no han gaudit de cap oportunitat per apropar-se al Madrid. Només Justin Doelman, amb 24 punts, hi ha estat a l’altura i ha evitat la vergonya d’una derrota encara més àmplia. Al final victòria blanca per 100 a 80. Passeig dels de Pablo Laso que deixen el play-off de la final amb un 2 a 0. Ara en tenen prou amb una victòria en qualsevol dels següents dos partits al Palau per proclamar-se campions de la Lliga ACB.