El director esportiu de l‘Espanyol, Fran Garagarza, ha enviat un missatge d’optimisme a l’afició blanc-i-blava de cara a aquest tram final de temporada. Queden sis jornades per al final de la Lliga i l’ascens directe, l’objectiu principal del curs, és a l’abast de la mà. En aquest sentit, Garagarza ha assegurat que són optimistes, tot i que ha deixat clar que el repte “és molt difícil”.

Garagarza i el convenciment de l’equip

El missatge l’ha enviat des de la parada que el club ha posat en aquest dia de Sant Jordi per signar fotografies de la plantilla. El director esportiu ha assegurat, respecte a l’ascens directe: “Som optimistes, tenim energia, un entrenador que transmet convicció, jugadors que estan convençuts [que es pot aconseguir]”. L’encarregat de la parcel·la esportiva té clar que l’Espanyol ha de conviure amb aquesta situació de l’objectiu de l’ascens directe i afirma que és un repte molt difícil. Hi ha molt equips lluitant pel mateix objectiu i no tots el podran aconseguir. Per això, Garagarza demana calma pensant en aquestes últimes jornades.

Creu que fins a l’últim partit tindran la possibilitat de l’ascens directe. Això sí, considera que amb empats no n’hi haurà prou per aconseguir l’objectiu, per tant, s’hauran de guanyar partits per acabar entre els dos primers i així certificar el retorn a Primera Divisió.