Seguretat màxima avui al Camp Nou pel partit que en aquests moments està disputant el Barça i l'Arsenal. Com ja va passar en el darrer enfrontament de Champions a l'estadi, s'han posat en marxa un seguit de mesures que suposen més escorcolls de l'habitual. Un, a l'accés situat a l'exterior de l'estadi i l'altre, a les portes del Camp Nou. Unes mesures que s'estableixen d'acord amb el nivell 4 d'alerta antiterrorista. El club ha recomanat als espectadors que avancessin el seu horari d'arribada. Tot i així, des de les 8 s'han produït cues importants en tots els accessos al Camp Nou. Els escorcolls i la pluja han provocat que l'entrada a l'estadi fos més lenta.

Els accessos del Camp Nou s’han obert dues hores abans del partit per tal que no hi hagués cues per les inspeccions rigoroses, tot i que no s’han pogut evitar: al primer accés a l’exterior de l’estadi i un altre a les portes del camp. No estaven permeses les bosses grans o motxilles, ni tampoc ampolles o llaunes. Per accedir al partit aquesta vegada era imprescindible, a banda de l’entrada, el carnet de soci i l’abonament.

També s’han fet controls de vehicles al voltant del recinte i als aparcaments interiors. Els cotxes autoritzats per entrar al camp han hagut de portar l’acreditació. Des d’aquest dimecres a primera hora que els vehicles no han pogut estacionar als carrers que delimiten el Camp Nou.

Es tracta de mesures excepcionals que s’estableixen d’acord amb el nivell 4 d’alerta antiterrorista i que ja es van aplicar en el darrer partit de Champions al Camp Nou, el Barça-Roma, que es va disputar el passat novembre. En aquella ocasió, es van produir cues d’aficionats als accessos 30 minuts abans del partit.