El Club Esportiu Mediterrani no podrà disputar la final de la Copa de la Reina després de perdre en semifinals davant el Mataró per 8 a 11. Ha estat un enfrontament que s’ha decidit en el tercer període gràcies a un parcial d’1 a 4 favorable al conjunt de Dani Ballart.

Primera part igualada

El partit ha començat molt igualat i amb pocs gols. Una bona mostra ha estat que el primer quart ha acabat amb un ajustat empat a 1. Un marcador molt similar al del segon període, tot i que un gol d’Anna Gual quan quedaven 50 segons per arribar al descans ha posat les mataronines un gol per davant (4-5) just abans de la mitja part.

La segona part ha tingut un petit canvi de guió. El Mataró ha aprofitat un mal tercer període de les jugadores de Marían Díaz per obrir un forat de 4 gols amb el 5 a 9, resultat amb què s’ha arribat a l’últim quart del partit. L’equip de Dani Ballart ha afrontat amb certa comoditat l’últim quart del partit. Un enfrontament que ha acabat amb triomf de les maresmenques per 8 a 11 i que classifica les de Dani Ballart per a la final.

El Medi, de la seva bvanda, s’acomiada de la competició amb la bona imatge mostrada davant el Sant Andreu, als quarts de final.