El Medi ha caigut contra el Sabadell a la Josep Vallès per 11 a 12. Les de Marian Díaz buscaven tornar a sorprendre després de guanyar el Sabadell a casa seva per 7 a 9, en el primer partit del play-off pel títol de Lliga. Les de Sants han fet un gran partit, però les sabadellenques han forçat la tercera eliminatòria.

Excel·lència mediterrània

Gran primera part del Mediterrani. Ha costat que arribés el primer gol, però Ashley Grossman ha avançat a les locals. Dos gols seguits del Sabadell els han permès posar-se per davant al marcador, però el Medi s’ha posat les piles i ha acabat el primer període guanyant per 3 a 2. Molta tensió, tant a la piscina com a les grades. El Sabadell, de la mà de Nona Pérez, ha intentat canviar la situació i ha aconseguit empatar. Igual que en el primer quart, en el segon els gols no han arribat amb facilitat per a cap dels dos conjunts, amb moltes anades i vingudes, i intervencions de molt mèrit de totes dues porteres. Les de Marian Díaz han treballat de valent, amb una Paula Crespi que ha anotat en dues ocasions seguides, per marxar al descans amb un gol d’avantatge (7 a 6).

Màxima igualtat a la segona part

Després d’una gran primera part, al Medi se li han començat a complicar les coses. El Sabadell ha tornat del descans molt fort. Margaret Steffens ha fet el primer dels tres seguits de les visitants, que s’han posat per davant al marcador. Les locals han anotat només en una ocasió, i el tercer quart ha acabat amb elles per darrere (8 a 10). Els darrers vuit minuts han estat de màxima tensió. Les locals han estat trepitjant els talons a les sabadellenques. El partit ha acabat amb un ajustadíssim 11 a 12, que força el tercer partit per aconseguir una plaça a la final del play-off.