Semifinals Mediterrani - Sabadell
@SergiCrespi

El Mediterrani ha superat el Sabadell en el primer partit de semifinals del play-off pel títol de Lliga. Les de Sants s’han imposat per 7 a 9 a la piscina de Can Llong. Les de Marian Díaz buscaran la classificació per a la final dissabte a les 12 h a la piscina Josep Vallès.

Bon segon quart del Mediterrani

Inici molt bo del Sabadell en el primer quart, que ha fet que se situés en un 2 a 0 favorable amb gols d’Irene González i Margate Ann. Sarah Puanani ha marcat per al Mediterrani. El primer quart ha finalitzat en 2 a 1 per a les vallesanes. El segon període ha començat bé per a l’equip de Marian Díaz. Paula Crespi i Carla Toha han situat el 2 a 3 en el marcador. Catharina Hendrica ha situat de nou l’empat i dos gols de Sarah Puanani han posat el Mediterrani de nou en el marcador. Judith Forca ha fet el quart gol de l’equip de David Palma. Amb el 4 a 5 s’ha arribat al descans.

El partit es decideix en el darrer quart

El tercer quart ha començat amb la mateixa igualtat que el dos primers. Judith Forca ha marcat per al Sabadell i Sarah Puanani, per al Medi. Puanani ha llançat un penal que ha aturat Laura Ester, mentre que Catharina Hendrica ha situat de nou l’empat. Amb l’empat a sis s’ha iniciat el darrer quart del partit, un quart en el qual el Sabadell s’ha situat de nou per davant amb un gol de Catharina Hendrica que ha estat contrarestat per un de Carla Toha. El Medi ha situat per davant amb un de Paula Crespi a un minut i 52 segons per finalitzar el partit. Clara Espar ha fet el novè del Mediterrani a 29 segons per acabar per deixar el 7 a 9 definitiu. Victòria del Mediterrani, que ha donat la sorpresa a Can Llong.