Matías Messi disculpa barca
@twitter

Matías Messi, el germà de Leo Messi, ha demanat perdó per les seves dures paraules contra el Barça i els catalans, a qui va titllar de “traïdors”. En una publicació a Instagram, Matías Messi ha explicat que les seves valoracions sobre el Barça, Joan Laporta i els catalans eren un acudit en to de broma amb els seus fills i amics.

“Vull reivindicar-me pel que vaig dir a les xarxes socials, només estava amb el meu fill i els seus amics fent un acudit. Com he de pensar això d’un club tan gran com el Barcelona i la seva història, que ens ha donat moltíssim tant a la meva família com al Leo. Per nosaltres, Catalunya és la nostra segona llar. Ho sento molt i demano disculpes a tothom, sobretot als barcelonistes”, va escriure el germà de Leo Messi.

La crítica de Matías Messi al Barça

Matías Messi no es va mossegar la llengua en parlar del comiat del seu germà Leo Messi al Barça. L’argentí va deixar el club entre llàgrimes i, segons el parer del seu germà, “la gent hauria d’haver fet una manifestació per demanar que marxés Laporta i es quedés Messi”. A més a més, Matías Messi va afegir que “el Museu del FC Barcelona és el museu de Leo Messi”. El germà de Messi va assegurar que “si tornem al Barça, ho farem fent una bona neteja… Farem fora Laporta, un desagraït”.

Matías Messi va afirmar que “el Barça es va començar a conèixer per Leo Messi i que abans era més conegut el Reial Madrid“, i que la mare de Messi ja li va dir que li acabarien pagant com a Ronaldinho, qui no va marxar bé del Barça.