El CE Júpiter ha perdut per 4 a 1 al camp de l’EFCE Mataró i continua en posicions de descens a la Segona Divisió Catalana. Els gris-i-grana són a quatre punts de la salvació quan falten quatre jornades perquè acabi la competició.

Segona part sense opcions

El partit no ha començat bé per las gris-i-gran que han vist com el Mataró s’avança en el marcador amb un gol de penal d’Oriol Martínez en el minut 14 de partit. Els de la Verneda, però, han empatat tres minuts després gràcies també a un penal transformat per Velillas. L’alegria del Júpiter ha durat poc perquè tres minuts després els mataronins s’han tornat a avançar en el marcador amb una diana de Joan Gual. Una primera part amb ocasions en què els homes entrenats per Juan Carlos Torres han tingut opcions de tornar a empatar. A la represa, el Mataró ha sortit millor al Camp del Centenari i Pol Almellones ha fet el 3 a 1 en el minut 57. A les acaballes del partit, els locals han posat la cirereta amb el 4 a 1 definitiu, obra de Carlos Gracia.