Marcenio Futbol sala Barça
Foto: @fcbfutbolsala

El brasiler Marcenio deixarà de ser jugador de la primera plantilla del Barça de futbol sala el pròxim 30 de juny. El contracte del tanca de Campo Grande finalitza aquesta temporada i el club blaugrana ha decidit no prolongar-lo. D’aquesta manera, Marcenio, de 35 anys, posa punt final a una etapa de quatre cursos i mig vestit de blaugrana en què ha jugat sota les ordres d’Andreu Plaza i Jesús Velasco. “Ha estat millor del que em podia imaginar”, valora el tanca.

Marcenio tanca una etapa amb un palmarès que fa goig

El brasiler Marcenio posa punt final a la seva etapa al Barça amb la consciència tranquil·la. Per haver-ho deixat tot a la pista, però també per haver contribuït a engreixar les vitrines del club. En espera de la conclusió de la Lliga, el de Campo Grande ja ha alçat 15 títols amb la samarreta blaugrana: dues Champions Leagues, tres Lligues, tres Copes d’Espanya, tres Copes del Rei, tres Supercopes i una Copa Catalunya.

Podria sumar una nova Lliga a la seva trajectòria

El play-off de la Lliga Nacional de Futbol sala comença dimarts, 23 de maig. El Barça defensa el títol que va aconseguir la temporada passada i juga a les 19.15 h contra el Viña Alvali Valdepeñas al Palau Blaugrana en el primer del millor de tres partits en els quarts de final.