El gol és el més car al futbol. Una dita recurrent que, no per repetida deixa de ser veritat. Que li preguntin a l‘Espanyol, que ha vist com l’AEM l’ha eliminat de la Copa de la Reina després de perdre per 1 a 2 a la pròrroga en un enfrontament en què les de Sara Monforte podrien haver fet, no ja dos gols, sinó tres, quatre o cinc. La realitat, però, és que l’Espanyol s’acomiada del torneig del KO en segona ronda.

L’AEM Lleida colpeja primer i l’Espanyol empata

Maryame ha avançat l’AEM Lleida ben aviat, al minut 8. La jugadora ha rematat amb el cap un córner i la pilota ha superat Mar després de rebotar a l’esquena d’una blanc-i-blava. Mala sort i partit que feia pujada. Les de Sara Monforte s’han bolcat buscant el gol de l’atac i, després de diversos intents, l’han acabat trobant a la mitja hora de partit gràcies a una bona rematada de Mar Torras.

El gol deixa les periquites sense pólvora

Ja abans del descans, l’Espanyol ha tingut una ocasió clara per capgirar el marcador, però ha estat a la segona meitat, quan les barcelonines han collat l’AEM Lleida amb un munt d’ocasions. Les visitants han aconseguit aguantar l’empat i, a les acaballes, també han disposat d’oportunitats per marcar. Finalment, el partit s’ha anat a la pròrroga.

María Lara fa història per a l’AEM Lleida

La pròrroga ha estat emocionant. Les ocasions s’han alternat a les dues porteries i, per moments, semblava que seria impossible que cap dels dos equips encertés amb la xarxa. Algunes ocasions periquites s’han quedat molt a prop. Finalment, l’exespanyolista María Lara ha trobat el premi del gol i ha desfermat la bogeria entre les lleidatanes, que passen a tercera ronda de la Copa de la Reina per primera vegada a la seva història i que rebran un equip de Primera Divisió al seu estadi.