El Barcelona ha caigut per 5 a 6 davant el Navarra, que es manté invicte. Un mal resultat que complica la classificació per a la Copa als de Toni Esteller. Els cenebistes han vist com el visitant Yuri Biart els clavava tres dels sis gols dels navarresos, mentre que el porter Juan Carlos García ha neutralitzat moltíssimes oportunitats dels barcelonins. TONI ESTELLER, entrenador del CN Barcelona "Jo crec que n'hi que hauríem jugat tres dies avui haguéssim pogut guanyar aquest partit. Ells amb el mínim han tret gols endavant. A sigut una derrota dura però hem d'aixecar-nos. Això és un campionat i els campionats són molt llargs." A la zona baixa, el Montjuïc patirà aquesta temporada per mantenir la categoria, sobretot després de la derrota a casa davant l'Helios. Els de Sants han arribat igualats al descans, però s'han enfonsat a la segona part. Els visitants han sumat la primera victòria de la temporada gràcies en part, a l'aportació de Mijanovic, que ha fet 5 gols per als aragonesos. IVAYLO DIMITROV, entrenador del CN Monjuïc "Es un partido que el plan era como un entreno para hacer todo lo que hemos entrenado estas semanas desde la pretemporada, bueno no ha estado mal, se ha visto que no estamos mal pero nos faltan cosas."

CN Barcelona – 5    CD Waterpolo Navarra – 6

Un mal resultat que complica la classificació per a la Copa als de Toni Esteller. Els cenebistes han vist com el visitant Yuri Biart els clavava tres dels sis gols dels navarresos, mentre que el porter Juan Carlos García ha neutralitzat moltíssimes oportunitats dels barcelonins.

CN Montjuïc – 7    CN Helios – 10

A la zona baixa, el Montjuïc patirà aquesta temporada per mantenir la categoria sobretot després de la derrota a casa davant l’Helios. Els de Sants han arribat igualats al descans, però s’han enfonsat a la segona part. Els visitants han sumat la primera victòria de la temporada gràcies, en part, a l’aportació de Mijanovic, que ha fet cinc gols per als aragonesos.