El Barça goleja el Madrid CFF per 1 a 8
@FCBFemeni

Nova golejada del Barça a la Lliga F. Aquest cop, la víctima ha estat un Madrid CFF que ha tingut l’atreviment de marcar el primer gol del partit i veure després el vendaval de les blaugrana, que s’han imposat per 1 a 8.

Allegra Poljak, protagonista del primer temps

El Madrid Club de Futbol Femení ha sorprès al quart d’hora de partit. Les blanques s’han avançat en el marcador amb un gol d’Allegra Poljack en un moment en què la possessió era totalment del FC Barcelona amb un 76 %, però les madrilenyes han sabut aprofitar l’ocasió que han tingut per posar-se al davant. Un resultat que s’ha mantingut fins a la mitja part.

A la segona part, un vendaval blaugrana

El descans ha anat molt bé a l’equip de Pere Romeu. Les blaugrana han sortit a la gespa amb ganes de capgirar el marcador i ho han aconseguit. Només s’havien disputat quatre minuts del segons temps quan Keira Walsh, amb un xut des de dins l’àrea després d’una sèrie de rebutjos, ha fet l’empat.

L’anglesa ha estat la protagonista de la remuntada ja que després d’una assistència seva Pajor ha capgirat el marcador al minut 59. I amb el marcador a favor ha arribat la golejada. Vicky ha fet l’1 a 3 dos minuts més tard. Alexia ha marcat el quart, al minut 72, amb un xut molt ajustat al pal de la porteria de Paola. Al minut 75, Walsh ha fet el seu doblet amb l’1 a 5. El sisè gol de les blaugrana l’ha aconseguit Engen i la golejada l’han tancada Ona Batlle al minut 88 i Jana Fernández, que ha fet l’1 a 8 en el temps afegit.