Aquest dissabte  la U.A Horta ha disputat el seu segon partit de pretemporada davant el juvenil A de la U.E Sant Andreu al Feliu i Codina. Els andreuencs han començat el partit més ofensius i s’han avançat al minut 6 gràcies a un xut llunyà de Dani Domínguez que ha sorprès al porter de l’Horta, Marc Aquillué. Els d’Archi però haurien pogut empatar en dues jugades abans del descans: primer amb un xut de Albert Rodriguez que ha refusat el pal i després amb u contra u de Pol Font que ha salvat el porter andreuenc, Manuel.

Només començar la segona part, Xavi Molist ha fet l’empat al acabar una gran jugada col·lectiva. I ja en el tram final del partit, Jota  amb una vaselina i, Xavi Molist, per segona vegada, han aconseguit la remuntada i el 3 a 1 definitiu.