Un derbi acostuma a ser sempre un partit igualat i més si els dos equips es troben a la part alta de la classificació. Així ha estat durant els primers minuts, amb alternatives a cada equip però sense ocasions clares. En el minut 25 Juanlu ha obert el marcador pel Martinenc i els del Guinardó han fet un pas endavant que gairebé acaba amb el segon gol. Quan millor estaven els de Manel Moya, l'Horta ha empatat. Un xut d'Arranz ha sorprès el porter Carulla i ha empatat el partit en el minut 32. Els homes entrenats per Jordi Argilés han capgirat la dinàmica i han estat a punt de tornar a marcar. La segona part ha començat com la primera, amb alternatives a una i altra porteria, però l'Horta ha estat més encertat i Aitor ha fet l'1 a 2 en el minut 62. A partir d'aquí els visitants han defensat la porteria, però el Martinenc no ha pogut empatar. JORDI ARGILÉS, entrenador de la UA Horta: "Era tot o res, no? Començar la segona volta i en cas de perdre aquí i era molt complicat. Ara estem tots ficats." MANEL MOYA, entrenador del FC Martinenc: "La justícia del futbol és qui marca més gols: nosaltres, un; ells, dos. Ho han celebrat com si fossin campions, però de moment el primer és el Martinenc a quatre punts d'ells i veurem el que faci el Viladecans."