El guió de Pochettino es va complir en la primera part, dominada per l’Espanyol, que va trobar la recompensa del gol al minut 43. L’home del futur incert, Álvaro Vázquez va avançar els blanc-i-blaus. Partit dolç que es va tornar amarg per unes mans infantils d’Albin, que van suposar penal i expulsió de l’uruguaià. Apoño no va perdonar des dels onze metres. I encara faltava el cop més dur, quan faltaven dos minuts per al final, Postiga va aprofitar una cadena d’imprecisions defensives per fer l’1 a 2.

Després del partit,  Pochettino va lamentar l’excessiu càstig que va suposar la derrota. Álvaro Vázquez va explicar que té ganes de renovar, mentre que Albín no va treure el cap per la zona mixta.

1. RCD Espanyol: Cristian Álvarez; Javi López, Raúl Rodríguez, Héctor Moreno (Forlín, m.59), Capdevila; Víctor Sánchez, Cristian Gómez, Albín, Verdú, Wakaso (Tejera, m. 59); i Álvaro Vázquez (Rui Fonte, m.78).

2. Reial Saragossa: Roberto; Goni, Álvaro, Paredes, Abraham; Pinter (Aranda, m.68), José Mari; Montañés (Ortí, m.85), Apoño, Edu Oriol (Rodríguez, m.46); i Postiga.

Gols: 1-0, min.43: Álvaro. 1-1, min.50: Apoño. 1-2, min.88: Postiga.