Inici frenètic de partit, ja que en el primer minut Héctor a la sortida d'un córner va avançar l'Espanyol B. La reacció del Llagostera va ser immediata. I només tres minuts més tard, Aumatell va fer l'un a un. A partir d'aquí, el partit es va tranquil·litzar, però la treva es va trencar just abans del descans. Una errada defensiva, la va aprofitar Mamadou per plantar-se tot sol davant Ratti i superar-lo per sota. A la segona part, el filial blanc-i-blau va sortir dominant la situació, però quan estava jugant més bé, va arribar el 2 a 2 gràcies a una jugada de força i potència de Nuha. I quan tothom es pensava que aquest seria el resultat definitiu, quan faltaven quatre minuts per al final Borja va fer el 2 a 3. El partit tornada de la final de la fase catalana de la Copa Federació es jugarà el dimecres 16 a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

UE Llagostera: Ratti, Aimar, Barnils, Cano (Enric Pi, min 45), Barón, Tito, Álex Cruz, Jordi López (Pitu, min 45), Nuha, Aumatell i Tarradellas (Fullana, min 43).

Espanyol B: Koke, Robert, José Defez, Héctor, Eric, Luis López, Arthur (Ivan Sales, min 73), Miravent (Ferran, min 88), Aday (Kilian, min 64), Mamadou i Borja.

Gols: 0-1, Héctor (min 1); 1-1, Aumatell (min 5); 1-2, Mamadou (min 45); 2-2, Nuha (min 68) i Borja (min 86).

Àrbitre: Sr. Ávalos Martos. Va amonestar Barnils, Nuha, Pitu, Luis i Héctor.

Incidències: Municipal de Llagostera.