La primera meitat va deixar ben poques ocasions. En un partit sota la pluja, l’Espanyol B va ser el primer a prendre la iniciativa del joc, però a poc a poc es va anar diluint a favor d’un Manlleu ben col·locat al darrere i molt ràpid al contraatac. De fet, els osonencs van tenir les ocasions més clares d’un primer temps que va arribar al descans sense gols.
A la segona part el partit es va animar, tot i no variar la tònica dominant dels locals. Al minut 52, Javi del Pozo va obrir la llauna, però Coll va empatar només 11 minuts després amb un tir que va agafar el porter Cristian Carbó per sorpresa. El Manlleu no va deixar de remar sota la intensa pluja i, al 67, el central Dan Coll va aconseguir el 2 a 1 a la sortida d’un córner. Quan semblava que el duel estava acabat, i amb l’Espanyol amb 10 homes per l’expulsió de Pau Salvans, Ribelles va aconseguir batre el porter osonenc en temps de descompte en elminut 92 per segellar el definitiu empat a 2.