La Supercopa podria ser el primer títol de la temporada per al Barça i de passada perquè Messi continuï ampliant els seus registres. L’argentí és el màxim golejador de la competició. Ha marcat 12 gols en 15 partits. Per darrere, jugadors com Raúl del Madrid amb set gols o Hristo Stóitxkov amb sis. Txiki Begiristain en va sumar sis jugant amb la Reial Societat, el Barça i el Depor. I tanca aquesta llista Kanouté del Sevilla amb cinc gols.

Messi s’ha convertit en el nom propi de la història de la Supercopa d’Espanya. L’argentí  és el jugador del Barça que més partits ha disputat en aquesta competició (15), per davant d’Amor, Guardiola o Xavi. També n’és el màxim golejador. Ha aconseguit foradar les porteries rivals 12 vegades.

El segueix a certa distància Raúl González, que en va sumar set amb el Madrid. Per darrere, Stóitxkov (sis) i Txiki Begiristain (sis). El cinquè màxim golejador és Kanouté, que en va aconseguir cinc en només dos partits. La llista de golejadors no és gaire extensa i només 17 jugadors han aconseguit marcar tres o més gols en Supercopa. Aduriz, Bakero i Xavi en van aconseguir quatre. I finalment, “Paquete” Higuera, Ronaldo, Van Nistelrooy, Butragueño, Esnáider, Giovanni, Eto’o, Cristiano Ronaldo i Villa, són els que n’han fet tres.