AE Les Corts - UBAE
@MamutsLesCorts

Les Corts – UBAE ha perdut el primer partit de la Lliga de Primera Divisió de futbol sala femenina davant el Marín Futsal en un partit amb alternatives en el marcador que s’ha acabat decantant del costat del conjunt gallec. Tot i avançar-se a l’inici del segon temps, les barcelonines no han pogut mantenir-se al capdavant del marcador i han acabat perdent per 4 a 2.

Primera part molt defensiva

El primer acte ha estat marcat per les vigilàncies defensives dels dos equips. Les mamuts han collat les gallegues amb l’estratègia a pilota aturada sense veure porteria i han tingut l’ocasió més clara al minut 8, amb un xut al pal de Luci. Al descans s’ha arribat sense gols al marcador i amb un Marín Futsal molt defensiu, que ha arribat a tenir cinc faltes acumulatives quan faltaven tres minuts per acabar la primera part.

Les Corts – UBAE s’avança, però Marín remunta

Les Corts – UBAE ha sortit a la segona part amb ganes d’obrir la llauna i, a través de la capitana Laia Rojo, el conjunt de Les Corts s’ha avançat al marcador amb un llançament ras que s’ha colat pel primer pal de la porteria del Marín Futsal al minut 2. Després d’una jugada esbojarrada en què les barcelonines podrien haver doblat l’avantatge, les gallegues han connectat un contraatac vertical i Dos Santos ha enviat la pilota a l’escaire per col·locar l’1 a 1.

La mateixa Dos Santos, en una jugada aïllada de córner, ha posat per davant el Marín Futsal amb una volea i pocs minuts després Clàudia Bravo ha aconseguit el 3-1 de falta directa.

Quan faltaven 5 minuts per acabar el partit, Nil Marco, el tècnic de Les Corts – UBAE ha demanat un temps mort per sortir amb la portera jugadora i la pissarra ha estat exitosa amb un gol de Martita al minut 36, que ha escurçat el resultat i ha deixat el 3-2, que semblava definitiu perquè, tot i que ho ha intentat, no han pogut empatar. Quan faltaven cinc segons per acabar el matx, i amb portera jugadora, Patri Corral ha recuperat la pilota després d’un servei de banda i ha fet el definitiu 4 a 2.