AE Les Corts - UBAE
@MamutsLesCorts

Les Corts-UBAE segueix fent història. Les barcelonines han guanyat per 1 a 3 l’Ence Marín en els vuitens de final de la Copa de la Reina i han aconseguit la classificació per jugar la fase final. Les mamuts és la primera temporada que juguen a la màxima categoria estatal.

Les mamuts segueixen fent història

El partit de vuitens de final entre l’Ence Marín Futsal i l’AE les Corts-UBAE no va començar gaire bé per a les jugadores de Lino Gil. El conjunt gallec al minut 3 es va situar al davant en el marcador amb una diana de Débora Lavrador. La resposta de les barcelonines va arribar al minut 18 en una jugada d’estratègia que va culminar Paula Guix amb un gran xut potent. A la segona part, va arribar el segon gol de les mamuts: una combinació entre Martita i Luci Gómez va acabar al pal, i el rebot va caure de nou a Luci, que va enviar la pilota al fons de la porteria. La sentència va arribar a tres minuts de finalitzar el matx, Luci Gómez va fer un xut i Patricia Arruti va treure la pilota, però després d’un rebot a les cames d’Ana Caroline, l’esfèrica va caure als peus de Paula Guix, que va fer el tercer.

Un inici de temporada espectacular

Aquesta classificació per a la fase final de les jugadores de les Corts-UBAE serveix perquè el conjunt barceloní segueixi fent història. Està jugant per primera vegada a la Primera Divisió, la màxima categoria estatal del futbol sala. A més a més, ha iniciat la temporada d’una manera espectacular: és sisè amb 13 punts, ha guanyat quatre partits, n’ha empatat un i només n’ha perdut dos.