L’equip barceloní, dirigit per Nil Marco, va aconseguir la seva segona victòria consecutiva de la temporada després de superar un Ourense per 3 a 1. El conjunt gallec va tenir dificultats per trobar la porteria de les mamuts en un partit amb un clar domini local.

Les mamuts sumen la segona victòria consecutiva

La primera part va ser molt equilibrada, amb poques ocasions clares per tot dos equips. El marcador es va moure gràcies a una jugada d’estratègia molt ben executada per Laura Torres, que va acabar amb un gol d’Aina Torrents, donant avantatge a l’UBAE abans del descans.

En la segona part, el conjunt de les Corts va sortir amb més determinació i va ampliar el seu avantatge ràpidament. Paula Guix va ser clau en aquest tram del partit, desviant un xut dins de l’àrea de Laia Rojo per marcar el segon gol, confirmant el domini de les locals en l’inici de la represa. Malgrat que l’Ourense no estava tenint el seu millor dia, no es van rendir i van aconseguir retallar distàncies amb un gol de falta directa de Rafinha, que va posar emoció en els minuts finals del partit.

Amb l’Ourense apostant pel joc de cinc per buscar l’empat, va ser Helena qui va sentenciar el duel amb un gol definitiu per les Corts. Aquest gol va assegurar la primera victòria de la temporada a casa per a l’equip, que va demostrar una gran solidesa defensiva i una millor efectivitat en atac en els moments decisius.