Lawson Sunderland jugador UE Sant Andreu
@uesantandreu

Lawson Sunderland ja no pertany a la UE Sant Andreu. El club quadribarrat ha comunicat la baixa oficial del jugador, que ha rebut una oferta de l’Inter de Miami per jugar al seu equip reserva, el Fort Lauderdale CF. El club nord-americà ha fet efectiu el pagament d’una part de la clàusula del futbolista, però no de la totalitat.

Una rescissió de contracte conflictiva

La rescissió del contracte ha estat motiu de disputa per la diferent interpretació de totes les parts respecte de la clàusula de rescissió. El Sant Andreu ha posat de manifest les amenaces dels representants del futbolista. De fet, han destacat que no han negociat de bona fe, “una pràctica que condemnem i que demostra la seva poca professionalitat”. Un altre punt destacat és, segons el club andreuenc, que “tampoc no és acceptable el trencament del principi de confidencialitat que estableix el contracte”.

El Sant Andreu no ha volgut perjudicar Lawson

El Club ha posat de manifest que “s’ha assessorat legalment i en tot moment ha defensat els seus interessos, sense cap voluntat de perjudicar el futbolista”. Per aquest motiu, el Sant Andreu s’ha avingut a donar la baixa federativa al futbolista per no impedir-li de disputar el que resta de temporada i causar-li un perjudici arran d’aquesta situació. De fet, des del Narcís Sala han destacat que en tot moment “la voluntat era que Lawson continués formant part del Sant Andreu atès les seves condicions esportives com a futbolista i la seva progressió”.