Al minut 31 ha arribat el primer gol del partit. Mauri ha rebut una pilota dins l'àrea i li ha donat el gol mastegat a Miguel. Els de Nou Barris han reclamat fora de joc en aquesta jugada. A la represa, Padilla ho ha intentat amb un gol olímpic que el porter local ha refusat. La Monta ha reclamat dos penals en aquesta segona meitat. Un per mans de Yélamos de la Rapitenca, en una acció involuntària, i un altre del porter debutant, Damià Fernández, sobre Oriol Escabrós. Les decisions arbitrals han fet marxar del partit els de Manolo González, que s'han quedat amb 10 per l'expulsió de Roland Garros. La Rapitenca ho ha aprofitat per buscar el segon. David Pino no ha pogut fer gol en la primera que ha tingut, però a la segona no ha perdonat per clavar el 2 a 0 definitiu. DAVID PAYAN, jugador del CF Muntanyesa "Ha marcat molt sobretot el primer gol d'ells que ha sigut clar fora de joc. Després a la segona part hi ha sobretot un penal molt clar sobre Uri Escabrós, un altre que controla el central amb el braç en carrera. Hi ha hagut un altre que centre Toni per l'esquerra i Elamos la toca amb la mà. L'Àrbitre ha sigut una mica... ha escombrat cap a casa no s'ha volgut complicar i la nostra falta d'encert ens ha marcat una mica, el fet de no poder remontar el partit."

Al minut 31 ha arribat el primer gol del partit. Mauri ha rebut una pilota dins l’àrea i li ha donat el gol mastegat a Miguel. Els de Nou Barris han reclamat fora de joc en aquesta jugada. A la represa, Padilla ho ha intentat amb un gol olímpic que el porter local ha refusat. La Monta ha reclamat dos penals en aquesta segona meitat. Un per mans de Yélamos de la Rapitenca, en una acció involuntària, i un altre del porter debutant, Damià Fernández, sobre Oriol Escabrós. Les decisions arbitrals han fet marxar del partit els de Manolo González, que s’han quedat amb 10 per l’expulsió de Roland Garros. La Rapitenca ho ha aprofitat per buscar el segon. David Pino no ha pogut fer gol en la primera que ha tingut, però a la segona no ha perdonat per clavar el 2 a 0 definitiu.