A la Verneda, els aficionats del Júpiter han pogut gaudir amb la victòria del seu equip contra el San Cristóbal per 4 a 1. Els gris-i-grana han començat molt bé i s'han avançat amb un gol de Poche en el minut 13, després d'un servei de banda espectacular d'Elhadji. De mica en mica, l'equip visitant ha guanyat terreny i ha aconseguit empatar gràcies a Arnau. El San Cristóbal ha estat a punt de capgirar el marcador però just abans del descans, Elhadji ha fet el 2 a 1. En la segona part els homes entrenats per Juanjo Garcia han estat molt superiors i han golejat el seu rival amb els gols de Cristian i Pereira. El Júpiter escala fins a la cinquena posició i se situa a quatre punts del líder, el Peralada. JUANJO GARCÍA, entrenador del CE Júpiter "Tenim una sobre pressió de tothom que sempre ha vist aquest equip com favorit per pujar de categoria i som en aquesta posició, amb aquesta intensitat d'avui sí que és el Júpiter que jo vull."