La Pobla ha furgat en la ferida d’un Júpiter que fa set jornades que no aconsegueix sumar els tres punts. Els de Juanjo García juguen bé per estones, però els errors individuals i la poca pólvora ofensiva fan complicat guanyar partits. Els tarragonins han aprofitat una indecisió d’Andrés per fer el 0 a 1 al minut 15. Iván Vidal ha estat més viu i ha superat el porter gris-i-grana. Aquest gol ha posat molt de cara el partit pels de Martín Posse, que han pogut jugar molt més directes. Per la seva banda, el Júpiter ha intentat reaccionar, però no han estat encertats en la rematada i han marxat al descans amb el marcador en contra. Als quinze minuts de la represa, Rodri ha fet el segon i aquí sí, els barcelonins ja han quedat molt tocats. Tot i el 0 a 2,  el Júpiter ha intentat seguir jugant des del darrere, però això té riscos i una pèrdua de pilota ha suposat el tercer gol en contra.