No fa pas gaire temporades guanyar la Copa Catalunya era un dels pocs reptes que podia afrontar la secció de futbol sala del Barça. Avui el veterà Jordi Torras ha anat al sorteig que s'ha fet a Santa Coloma i ha parlat de guanyar la Copa Catalunya, la Supercopa d'Espanya, la Copa del Rei, la Copa d'Espanya, la Lliga, la Copa d'Europa i el Mundial de Clubs. Com han canviat les coses... JORDI TORRAS, jugador del FC Barcelona Alusport "És complicat guanyar-ho tot però la nostra intenció és anar títol a títol, primer Copa Catalunya, després Supercopa i així. Nosaltres lluitarem per tot, crec que tenim equip de sobres, ho hem demostrat i esperem que sigui una bona temporada." La Copa Catalunya començarà aquest divendres. A les set de la tarda, el Barça Alusport jugarà contra l'Hospitalet Bell Sport i a un quart de deu, el Marfil Santa Coloma ho farà contra el Sala 5 Martorell. Tots els partits seran gratuïts per als que vulguin anar al pavelló colomenc. Allà veuran com en Jordi Torras s'estrena com a capità blaugrana en substitució de Javi Rodríguez, que ha deixat el club. JORDI TORRAS, jugador del FC Barcelona Alusport "Sí que és veritat que potser tinc una mica més de responsabilitat, ja no en el que és la pista sino fora d'ella. Pel demés, la meva mentalitat, el meu físic, la meva forma de ser tant dins com fora serà la mateixa." La final de la Copa Catalunya es disputarà diumenge a dos quarts de cinc de la tarda.

El Barça Alusport vol aconseguir el seu cinquè títol, que seria el quart consecutiu, com campió de la Copa Catalunya de futbol sala que aquest any es juga a Santa Coloma.  Els homes de Marc Carmona jugaran divendres les semifinals contra l’Hospitalet Bell Sport i, en cas de guanyar, jugaran la final diumenge, dia 2 de setembre, a dos quarts de cinc de la tarda contra el vencedor de la semifinal Marfil Santa Coloma – Sala 5 Martorell.

Els blaugrana tenen tot un repte per endavant aquesta temporada ja que aspiren a guanyar set títols: la Copa Catalunya, la Supercopa d’Espanya, la Copa del Rei, la Copa d’Espanya, la Lliga, la Copa d’Europa i el Mundial de Clubs. El nou capità, Jordi Torres, ha estat a la presentació de la competició i ha mostrat les ganes per guanyar-ho tot, encara que ha remarcat que s’ha d’anar pas a pas.