Ronald Koeman s’ha mostrat realista pel que fa a les opcions que té el Barça de guanyar la Lliga, però creu que no se li ha escapat encara, tot i l’empat contra l’Atlètic de Madrid. L’entrenador holandès sap que han de guanyar els partits i esperar les ensopegades dels rivals, però diu que lluitaran fins al final. De fet, per a Koeman “qui estigui millor físicament i mentalment guanyarà la Lliga”.

Jugar abans, millor si guanyes

El Barça jugarà aquest dimarts contra el Llevant. Ho farà un dia abans que l’Atètic de Madrid, que disputarà el seu partit dimecres a casa contra la Reial Societat, i que el Reial Madrid, que ho farà dijous a casa del Granada. El fet de jugar abans, reconeix Koeman, “depèn del resultat. Si guanyes, pressiones, però en el fons m’és igual”.

Un equip de futur

Encara no ha acabat la Lliga i alguns aficionats i mitjans han posat en dubte el futur de Koeman al club blaugrana. El tècnic no vol parlar-ne ara i sap que a la Lliga espanyola és habitual aquest tipus de rumor. Koeman diu que “tindrem temps de parlar del futur, no estic gaire preocupat. He firmat per dos anys i em veig entrenant el Barça la temporada que ve. I, si no és així, el president parlarà amb mi”. Sobre el futur de l’equip ha destacat que té un bon grapat de jugadors joves que han evolucionat molt en un any, que han agafat molta experiència i que, per això, “és un equip de futur”, però és clar que té mancances com la falta d’experiència i de maduresa.

Sessió d’entrenament del primer equip