Jenni Hermoso Audiencia Nacional
EFE/ Mariscal

(EFE) Jennifer Hermoso ha declarat per primera vegada davant el jutge Francisco de Jorge pel cas Rubiales i ha ratificat que el petó no va ser consentit. La futbolista, que ja va denunciar davant la fiscalia que el petó que li va fer el seu superior després de la final del Mundial a Sydney no havia estat consentit, ha fet la primera declaració contra l’expresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales.

Jennifer Hermoso confirma que el petó no va ser consentit

La campiona del món Jenni Hermoso ha confirmat davant el jutge que el petó que li va fer l’expresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) Luis Rubiales després de la final del mundial a Sydney (Austràlia) no va ser consentit i que es va sentir pressionada per sortir en defensa seva públicament.

Segons han apuntat fonts jurídiques, Hermoso ha afirmat que el petó “va ser inesperat i, en cap moment, [va ser] consentit” i que després, tant el vol de tornada a Espanya com en l’estada a Eivissa, els investigats la van pressionar de forma constant, fet que “va alterar la seva vida normal i li va produir una situació de desassossec i tristesa“.

Jennifer agraeix el tracte rebut

La jugadora, després de declarar, ha destacat davant els mitjans que tot queda en mans de la justícia i que està bé, i ha agraït el suport dels mitjans per com han tractat l’afer.