L’Hospitalet i el Moscardó han empatat (1-1) a l’anada de la final del play-off d’ascens a Segona Federació. L’equip del Baix Llobregat ha anat de menys a més durant el partit i ha fet mèrits per endur-se la victòria. Prop de 4.000 persones han presenciat aquest enfrontament des de l’Estadi Municipal de l’Hospitalet de Llobregat.

Intercanvi de cops a la primera meitat

El Moscardó ha entrat millor que l’Hospitalet al partit. Les internades de l’equip madrileny a la zona de tres quarts han dificultat a la defensa riberenca i així ha arribat el primer gol. Nader, el davanter centre del Moscardó, ha rematat de cap al pal llarg una gran centrada al minut 18 i ha obert el marcador.

L’Hospitalet s’ha refet del cop i al minut 35, Montori ha driblat el porter rival després d’una bona passada de Joel Lasso per igualar el partit i arribar així al descans amb l’empat.

L’Hospitalet, molt superior al Moscardó a la segona part

L’Hospitalet ha sortit millor que el seu rival a la segona part. L’equip dirigit per Joan Sánchez ha carregat l’àrea contrària amb bones centrades que no han acabat de materialitzar-se en gol.

Ton Alcover, líder de l’equip al mig camp, ha portat el tempo del segon acte i al minut 82 ha tingut l’ocasió més clara per part l’equip català amb un xut de llarga distància.

La tornada de l’eliminatòria es jugarà diumenge, 23 de juny.