UE Horta, campió de la Copa Federació
@PFotoalbums

La UE Horta ha inscrit el seu nom en el palmarès de la Copa Federació masculina de waterpolo després de guanyar a la final el CN Montjuïc (7-10). L’hortenc Roger Echevarría ha estat escollit millor jugador del partit, mentre que Víctor Gispert ha estat nomenat millor porter de la final.

Un inici molt igualat

El partit entre els dos equips ha començat amb molta igualtat. De fet, el primer quart ha acabat amb un ajustat 0 a 1 per a l’equip de Pau Brias, gràcies al gol del seu germà, Roger. En el segon període, l’equip de Pepe Alcázar ha aconseguit emportar-se el parcial i al descans el resultat era d’empat a 3.

Després del descans el partit ha mantingut el mateix guió. A cada gol del Montjuïc, els hortencs hi responien amb un altre. D’aquesta manera s’ha arribat a l’últim quart amb empat a 5.

L’últim quart decideix el partit

Tot s’ha decidit en l’últim tram del partit. Roger Echevarría ha posat al davant l’Horta amb dos gols (5-7). Una diferència que s’ha ampliat amb els gols de Marc Vera (2) i Guillem Claramunt fins al 5 a 10. Amb el partit decidit, el Montjuïc ha intentat l’èpica però només ha pogut fer dos gols i s’ha acabat amb el 7 a 10 definitiu en el marcador i l’Horta com el primer campió de la Copa Federació.

L’Horta, tercer a la Copa Federació femenina

A Madrid es disputava la Copa Federació en categoria femenina. L’Horta, que va perdre en semifinals davant el CD Waterpolo Iruña (11-14), ha acabat en la tercera posició després de guanyar el Molins per 9 a 11.