La UE Horta és equip de la Divisió d’Honor Masculina. Els hortencs han empatat davant el CN Caballa per 7 a 7, però han fet bo el 8-11 del partit d’anada. Amb aquest avantatge de tres gols del partit d’anada a casa dels ceutins, els jugadors de Pau Brias han aconseguit l’objectiu que s’havien marcat. No obstant, el Ceuta han plantat cara durant tot el partit amb dues remuntades abans i després de la pausa que han demostrat que es mereixien lluitar per l’ascens.

Dos penals i David Serrano sentencien la primera meitat

El primer període ha començat amb errors en defensa dels ceutins, errors que els locals han aprofitat i han permès avançar-se al marcador amb dos penals provocats per Marc Vera i Guillem Claramunt. La superioritat dels barcelonins s’ha fet notar amb David Serrano, porter local, que ha fet un seguit d’aturades espectaculars i ha estat la clau per portar el domini del partit. Amb el marcador 4 a 1, han marxat a la pausa llarga.

L’Horta, a la Divisió d’Honor

Els ceutins estaven més endollats, han anhelat i buscat la remuntada per lluitar per l’ascens. Els de Peter Kubicsko no volien quedar-se amb la mel a la boca i han aconseguit remuntar amb un parcial de 0 a 3 en el tercer quart que ha deixat el 4 a 4. Amb el marcador molt ajustat, l’últim període estat molt igualat. Quan faltaven dos minuts i amb 6 a 7, s’han vist uns últims minuts frenètics. Guillem Claramunt, que ha marcat tres gols, ha fet l’empat a 7 que ja ha servit als del barri d’Horta per penjar-se la medalla al coll i amb la sintonia de ‘We are the Champions’ han aixecat la copa de campions, mereixedors de l’ascens a la Divisió d’Honor amb una temporada per emmarcar.

Els dubtes econòmics

Tot i aconseguir l’ascens a la Divisió d’Honor, hi ha la possibilitat que el club renunciï a la plaça per qüestions econòmiques. La junta decidirà durant la setmana si l’equip juga o no a la màxima categoria. Fa dues temporades va passar exactament el mateix i van haver de renunciar-hi.