Guineueta - Mollet Primera Catalana
@eeguineueta

La Guineueta manté el lideratge del grup 1B de la Primera Catalana després de superar el Mollet. Els de Nou Barris mantenen el frec a frec amb el Sant Cugat, equip que es troba a tres punts. Resten només quatre jornades i el duel de la penúltima contra el vallesans es preveu clau. Els santcugatencs van guanyar 1 a 0 aquest dimecres en partit ajornat.

El Mollet posa les coses difícils

La Guineueuta va començar amb bones sensacions i després d’un parell d’ocasions va arribar l’1 a 0 de Pompi, després d’un xut al pal de Nil en el minut 30. El Mollet va pressionar i, a la segona meitat, Alexis va fer l’empat després d’un penal molt discutit pels locals. De fet, l’entrenador, Luis Gallego va ser expulsat. Iker, que havia sortit en el minut 71, va aconseguir el 2 a 1 definitiu en el 78. Tres punts molt importants per a la Guine que manté intactes les opcions de pujar a Tercera RFEF.