Cartell Tercera edició Ciutat Barcelona goalball

Del 2 al 4 de desembre es disputarà la tercera edició del Ciutat de Barcelona de golbol al complex esportiu de l’ONCE Catalunya. A la prova, que enguany recuperarà la competició en categoria femenina, hi participaran països com Catalunya, França, la República Txeca o el Brasil.

Tres dies de millor golbol

La tercera edició del trofeu Ciutat de Barcelona de golbol es disputarà del 2 al 4 de desembre al complex esportiu de l’ONCE Catalunya. La prova, organitzada per la Federació Catalana d’Esports per a Cecs (FCECS) i amb el suport de la Federació Internacional de Cecs (IBSA) i l’Ajuntament de Barcelona, recuperarà la competició en categoria femenina. D’aquesta manera, el Ciutat de Barcelona de golbol es disputarà en les modalitats masculina i femenina. La prova torna després de dos anys sense disputar-se per la covid.

En aquesta tercera edició hi participaran les seleccions de Catalunya, França, la República Txeca i el Brasil en la categoria masculina, mentre que en la femenina competiran els equips de Polònia, el Brasil, Lió i Catalunya.

La internacionalitat de la prova s’amplia amb la presència de la selecció del Brasil, ja que per primera vegada hi participarà un equip sud-americà. També per la presència d’àrbitres internacionals que arribaran des de Jordània, el regne Unit, Alemanya i Romania.

Per la presidenta de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs, Dolors Luna la celebració del Ciutat de Barcelona “és fa molta il·lusió per gaudir de nou d’aquesta competició, ja que durant dos anys no es va poder fer i encara ens il·lusiona més recuperar la competició femenina.”