Luis Rubiales
Foto: RFEF

La fiscalia de l’Audiència Nacional ha presentat aquest divendres una querella contra Luis Rubiales pel petó, que l’inhabilitat president de la Federació Espanyola de Futbol, va fer a Jennifer Hermoso durant la celebració del títol de campiones del món que va aconseguir la selecció espanyola.

Agressió sexual i coaccions

La fiscalia demana investigar el petó pels possibles delictes d’agressió sexual i coaccions a la jugadora madrilenya. El ministeri públic considera que el petó no va ser consentit i ho explica de la manera següent: “Fer un petó a la boca, mentre agafava el cap de Jennifer Hermoso amb les dues mans sense el consentiment d’ella”. A més, la futbolista també va expressar que tant ella com el seu entorn van rebre “una pressió constant i reiterada” per part de Rubiales. Per això, la querella és pels presumptes delictes d’agressió sexual i coaccions.

A la querella presentada per la fiscalia es demana que es prengui declaració a Luis Rubiales en la condició d’investigat i a Jennifer Hermoso amb la condició de víctima. A més, també sol·licita que es demani informació a les autoritats australianes sobre la tipificació dels delictes contra la llibertat sexual en les seves normes penals.