En el tram final del partit, amb els dos equips amb porter jugador, Torras i Wilde van deixar el 3 a 1 i Aicardo va fer el 3 a 2 definitiu. En l’últim segon els visitants van estar a punt de donar un disgust als de Marc Carmona.

En l’últim segon els gallecs van tenir la possibilitat de marxar del Palau amb un empat, però no van aconseguir marcar per ben poquet. Un rival molt digne que es va avançar al minut 3 amb el gol de Quintela, que va trobar resposta segons després gràcies a Igor. El marcador ja no es va moure fins als últims minuts, que van ser d’infart. Torras va col·locar el 2 a 1 i una bonica jugada d’estratègia va permetre Wilde fer el 3 a 1. El partit estava boig i Aicardo va posar emoció amb el 3 a 2.

Barça Alusport (1+2): Sedano, Ari Santos, Saad, Igor, Fernandao (cinc inicial), Torras, Javi Rodríguez, Lozano, Wilde, Lin

Lobelle Santiago (1+1): Álex, Hamza, Barroso, Luis, Raúl Campos (cinc inicial), Aicardo, David, Charlie, Chaguinha, Quintela

Gols: 0-1, Quintela (min 3); 1-1, Igor (min 4); 2-1, Torras (min 37); 3-1, Wilde (min 38); 3-2, Aicardo (min 39)