Cartela final Copa Catalunya barca - europa juvenil femenina

El Barça ha derrotat l’Europa a la final del Campionat de Catalunya juvenil femení disputat a Manresa per 4 gols a 0. L’equip blaugrana, que dirigeix Pablo Tramullas, revalida títol i certifica el doblet aquesta temporada després de guanyar la lliga.

L’Europa ha donat guerra a la primera meitat

L’equip de Gràcia ha començat el partit amb un fort ritme i ha posat la por a les blaugranes amb un gran xut d’Ander Caselles que ha fet intervenir la portera Ariadna Ayats al minut 7 de partit. Amb una bona pressió, les jugadores de l’Europa han incomodat el Barça fins que, al minut 28, Noa Ortega ha obert la llauna de cap després d’agafar el rebuig d’un xut de Clara Serrajordi que s’ha estavellat al travesser.

Un minut més tard, quan les jugadores escapulades s’intentaven refer del gol encaixat, el Barça ha aprofitat per eixamplar la diferència en una acció ràpida en què Anna Quer feia pujar el segon gol de la tarda al marcador.

Sis minuts després de la represa, Anna Quer ha fet el tercer gol de la tarda, que ha deixat el partit vist per sentència en una bona jugada individual. Al 55, Ainoa Gómez, la ‘9’ del Barça, ha col·locat el 4-0 definitiu amb una rosca ajustada al pal. L’Europa no ha abaixat els braços i ha competit fins al final, però la superioritat de les blaugranes a les àrees s’ha acabat imposant en el resultat final.