Madrid CF Barcelona femeni

El Barça, després de proclamar-se campiones de lliga fa dues setmanes, de classificar-se per a les semifinals de la Copa de la Reina i de posar un peu a les semis de la Champions League després de guanyar per un gol a tres el Reial Madrid, ha guanyat per 1 a 2 el Madrid Club de Futbol, en la victòria més ajustada d’aquesta lliga. Les blaugrana sumen 36 victòries en 36 partits en totes les competicions.

Geyse Ferreira avança al Madrid en els primers minuts

El Madrid Club de Futbol ha fet el passadís d’honor a les blaugrana per haver guanyat la lliga, però aquestes últimes han tingut un mal inici de partit, ja que han vist com al minut tres la millor jugadora del Madrid, Geyse Ferreira, ha marcat l‘1 a 0. Amb aquest gol la davantera ha empatat amb Oshoala al capdavant de la classificació de màximes golejadores, amb 19 gols. Jonatan Giráldez ha fet jugar d’inici tres jugadores del filial: María Pérez, Ona Barabad i Esther Laborde, que ha fet el seu debut amb només 17 anys. A més, a la banqueta hi havia dues jugadores més del filial: Ornella i Bartel. Tot i no jugar els millors 45 minuts de partit, Jenni Hermoso ha empatat abans del descans amb el rebot al pal d’una canonada de Mapi León des de fora l’àrea.

Alexia sentencia i retorn d’Ana Crnogorcevic

Alexia Putellas només ha necessitat tres minuts des que ha entrat al camp per marcar. Gran assistència de Jenni Hermoso i Alexia supera la portera Ulloa per marcar l’1 a 1 i avançar les blaugrana. Melanie ha estat a punt de fer el tercer, però s’ha topat amb la portera. Geyse ha tingut vàries ocasions per empatar el partit, però de vegades la portera, Gemma, i d’altres la mala punteria han deixat el marcador amb l’1 a 2 final.

La millor notícia per al tram definitiu del curs és l’alta d’Ana Crnogorcevic, que després d’uns dos mesos de baixa ha jugat els primers minuts, 20 en total, contra el Madrid CF.

Jonatan Giráldez dona descans a algunes jugadores

L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, ha donat descans a algunes jugadores per a l’històric FC Barcelona – Reial Madrid de la Champions League que es disputarà al Camp Nou amb públic. Les jugadores que es queden a casa són Graham, Patri, Aitana i Rolfö.