Partit autèntic de Champions el que es va viure al Camp Nou. L'inici del partit va fer que el seguidor blaugrana confiés en una victòria còmoda, però al final no va ser així. I l'estadi va viure un altre nit màgica de nervis i emoció. El Chelsea, un equip perfecte en defensa i gairebé nul en atac va donar un cop dur al minut 32. Daft rep una passada de Lampart i la seva centrada l'acaba convertint Belletti en un gol en pròpia porta. El Chelsea podria haver sentenciat un minut després però Drogba no encerta per poc. El jugador de Costa d'Ivori va donar vida al Barça i més encara quan al minut 55 era expulsat per doble amonestació. ELs blaugrana van creure en la victòria. Rijkaard se la va jugar amb l'entrada de Maxi al terreny de joc i l'argentí no va decebre. Era el minut 66, quan el davanter rep una pilota dins l'àrea i fa l'empat a 1. Encara faltava que la nit fos més màgica. I ho va ser. 6 minuts després, Maxi fa un centre xut i Samuel Eto'o molt atent toca el suficient per fer el definitiu 2 a 1. Si l'eliminatòria és màgica es veurà d'aquí a dues setmanes a Stamford Bridge.

No va ser titular però va revolucionar el matx amb un gol i una assistència a Eto’o. Al final el 2 a 1 favorable al Barça no va ser suficient perquè els blaugrana passessin l’eliminatòria, a Stamford Bridge el Chelsea va guanyar de 4 gols a 2. Aquella Champions la va acabar guanyant el Liverpool en vèncer el Milan en la final. En l”Ara fa 10 anys’ recordem el gol de “La Gallina” Maxi López.