La Montanyesa ha aconseguit aquesta tarda l'ascens a Primera Catalana en imposar-se per 2 gols a 0 a L'Escala, remuntant d'aquesta manera el resultat advers de 3 a 1 que s'havia donat al partit d'anada. Els primers 45 minuts han estat molt intensos però amb poques ocasions de gol per un i altre equip. La més clara de totes, aquesta rematada de Pardo que el porter visitant refusa a còrner. Al minut 65 de partit, i quan tots dos conjunts jugaven amb 10 homes per doble expulsió d'Óscar i Palomeras, ha arribat el primer gol. Medina rep una pilota dins l'àrea i marca de xut ras. El gol ha donat ales a una Montanyesa que s'ha bolcat a l'atac, i 10 minuts més tard, i com a conseqüència d'un servei de falta, arribava el segon. Medina novament, que s'ha convertit en l'heroi del partit, remata espectacularment de cap al fons de la porteria de Prado. Amb l'ascens pràcticament a la butxaca, i ja en temps de descompte, els locals han disposat d'un penal a favor per ampliar el seu avantatge, però Prado ha aturat el llançament de Juanan. MIKI CARRILLO, entrenador del CF Muntanyesa "Ha sido todo el año igual, muy complicado porqué veníamos desde atrás y hemos tenido que remontar todo el año, cuando empezamos la segunda vuelta íbamos el décimo, el once, el doceavo y poco a poco hemos ido escalando posiciones"

Els de Nou Barris havien caigut en el duel d’anada per 3 a 1 contra l’Escala, però dos gols de Medina van servir per capgirar l’eliminatòria i donar l’ascens a la Monta.

Aquell dia el Muntanyesa va jugar amb Juan Carlos, Raúl Peña, Óscar, Raúl, Juanan, Miguel Ángel, Medina (Javi López), Sito (Ángel), Villegas (Mena), Álex Martínez i Pardo (JaviOrtega).

I l’Escala va presentar un equip format per Prado, Colomer, Carbó, Ventura, Dídac (Dani Martínez), Arbussà, Pitu Pujol, Pau Rovira (Palomeras), Gil(Kike), Negre (Soler) i Dani Falguera.