L’Europa de Nany Haces segueix liderant la Segona Federació amb fermesa després de la victòria per 1 a 0 al CD Pradejón al Nou Sardenya. Les jugadores escapulades han sortit al terreny de joc amb molta ambició i abans del minut cinc ja guanyaven el partit. Abans de l’enfrontament, el club gracienc ha homenatjat Pili Porta i Clara amb una samarreta commemorativa per haver disputat 250 partits amb la samarreta de l’Europa.

L’Europa ha sortit molt endollat al partit

L’Europa ha sortit a mossegar i ha trobat la recompensa del gol ben aviat. Natàlia ha rematat de cap una centrada d’Ibra per anotar l’1-0 al minut cinc i deixar molt tocades les jugadores de l’equip visitant. El CD Pradejón no havia rebut cap diana en contra en tota la competició. Natàlia i Pili Porta han tingut opcions d’ampliar la diferència abans del descans, però no han estat encertades de cara a porteria.

El desgast físic ha condicionat la segona meitat

La segona part ha començat amb un ritme més pausat i l’equip visitant ha fet entrar Gloria al camp per fer un joc directe i connectar rematades sense èxit. Natàlia ha seguit amb el recital individual corrent per la banda del Nou Sardenya amunt i avall i ha estat la jugadora més destacada del partit amb diferència. El resultat no ha variat i l’Europa suma una victòria més i té 12 dels 12 punts possibles.