L’Europa ha assolit l’ascens a Segona RFEF després de guanyar el campionat de la Tercera RFEF. Els escapulats han guanyat en la darrera jornada al Muntanyesa al Nou Sardenya. Els gols de Cano i Nolla han donat els tres punts que els faltava als escapulats per assolir l’ascens en la darrera jornada de lliga.

L’Europa domina la primera part

El partit ha començat amb una jugada polèmica. El Muntanyesa ha reclamat penal en una sortida de Marc Vito que no ha permès Velillas rematar, però l’àrbitre no ha xiulat res. El Muntanyesa ha estat valent i ha generat inquietud a l’àrea escapulada durant els primers minuts.

En el minut 17, els escapulats han aprofitat la primera oportunitat que han tingut i a la sortida d’un córnen d’Aliaga, el capità Àlex Cano ha rematat de cap per fer el primer gol partit al Nou Sardenya.

La resposta de l’equip de Nou Barris l’ha fet Velillas, que ha intentat sorprendre Marc Vito des de fora l’àrea però el porter ha refusat un xut enverinat del pitxixi de la categoria.

L’Europa ha insistit i Pau López ha provat sort des de lluny. Els escapulats han estat a punt de marcar el segon amb dues jugades individuals d’Aliaga dins l’àrea on el jugador gracienc no ha estat encertat en la definició. Abans del descans, l’Europa ha reclamat penal a Joel Lasso en una jugada amb Javi Múrcia i Cano ha provat sort amb una tisora que ha sortit desviada, lluny de la porteria defensada per Eric Mourin.

La festa a la Vila de Gràcia

Un penal i la sentència

A la represa, els homes entrenats per Dani Senabre han sortit amb ganes de sentenciar el partit i la competició però amb una marxa menys. El Muntanyesa ha estat menys intens i els escapulats han fet el segon després d’un penal a Nolla que el mateix gracienc ha convertit amb el definitiu 2 a 0. A partir d’aquí, l’Europa ha controlat la pilota i no ha tingut problemes per sumar els tres punts i assolir l’ascens de categoria.