Homenatge a un dels ex del Santa Coloma que ara juga al Barça. Rafa López ja té un quadre per penjar a casa. Amb la pilota en joc, el Barça ha sortit dominant i ràpidament el seu domini ha tingut premi. En el minut 4, Ferrao ha obert el marcador. Tot i el cop que ha significat el gol del brasiler, el Santa Coloma ha sabut aprofitar una de les seves millors armes, el joc al contraatac. I en una contra ha arribat l’empat de Pol Pacheco. Els locals han buscat avançar-se i han disposat de diverses ocasions, però no han pogut superar el mur de Paco Sedano. I just abans del descans, els blaugrana han fet el segon. Una bona combinació entre Roger i Esquerdinha l’ha acabada l’ex del Santa Coloma Adolfo. A la represa, el Barça ha tingut diverses oportunitats per sentenciar el partit, però aquest cop ha estat Cristian qui s’ha lluït. I en una de les poques vegades que s’han apropat els locals ha arribat l’empat. Pablo del Moral ha acabat un altre contraatac. Amb l’empat a 2 s’ha arribat als últims minuts. Aleshores el tècnic blaugrana, Andreu Plaza, ha introduït el porter jugador a la pista i l’ambició ha tingut recompensa. Quan faltaven 45 segons per al final Esquerdinha ha fet el 2 a 3 definitiu, que dona la tercera victòria en tres partits al Barça.