El Barça femení no té pietat de les rivals i el Santa Teresa en pot donar fe. Les extremenyes s’han endut 10 gols i encara sort, perquè la millor jugadora de les visitants ha estat la seva portera. El cert és que jugar amb Mertens és massa avantatge. L’holandesa ha fet el que ha volgut durant tot el partit. Ja en el minut 2, una gran jugada seva l’ha enviada Duggan al fons de la xarxa. Yolanda ha mantingut el seu equip en el partit durant 13 minuts més, però no ha pogut fer res en el 2 a 0 d’Alexia. Un gol en pròpia porta i un de Mertens han sentenciat el matx abans del descans. Tot i això, el Barça no ha aixecat el peu de l’accelerador i al minut 49, Losada ha fet la maneta. Fabiana s’ha afegit a la festa amb una centrada xut. Amb 6 a 0, Fran Sánchez ha pensat en el partit de Champions i ha tret Mertens del camp. Això no ha estat cap benedicció pel Santa Teresa, que ha vist com encara ha hagut de treure la pilota 4 vegades més de la seva porteria. Roddic, Andressa Alves amb un doblet i Olga Garcia s’han encarregat de fer els últims gols i deixar molt tocades les extremenyes.
El Barça arriba en plena forma al primer partit de Champions, l’anada de la sisena ronda davant l’Avaldsnes noruec. En cinc partits oficials, les blaugrana no han encaixat cap gol i n’han fet 28.