Espanyol, subcampió la Liga Promises

L’Atlètic de Madrid ha revalidat el títol de la Liga Promises després de guanyar l’RCD Espanyol per 0 a 2. L’any passat ja va superar el Reial Madrid en un derbi madrileny també a la final. L’Espanyol ha quedat subcampió.

Un partit molt tàctic en què els dos equips han lluitat per emportar-se la victòria, però els matalassers han estat més efectius en els moments clau. Els gols els han marcat Eric Lobera al minut 10 i Hugo al minut 39 en una gran acció individual.

L’Espanyol perd per la mínima a la primera meitat

L’Espanyol ha sortit molt endollat i ha dominat els primers compassos, però l’Atlètic de Madrid ha aprofitat la primera ocasió clara per marcar. En una acció a pilota aturada, ha fet pressió sobre la defensa blanc-i-blava i ha forçat l’errada del conjunt perico. Eric Lobera ha avançat els madrilenys en una primera part molt disputada.

L’Espanyol rep la sentència amb un gol en l’últim moment

La segona part ha continuat amb la mateixa dinàmica, però l’equip madrileny ha sabut defensar bé el resultat i s’ha mostrat molt segur en defensa, sobretot el porter Diego ha estat una garantia sota pals. En el darrer moment Hugo, en una gran acció individual per la banda dreta, ha superat la pressió de l’espanyolista Pol Sabadí i ha marcat el gol que sentenciava l’eliminatòria final. L’Atlètic de Madrid revalida així el títol de la Liga Promises aconseguit la temporada passada en el derbi madrileny contra el Reial Madrid.