RCD Espanyol

La primera victòria, i encara més amb remuntada inclosa, ha estat un xut d’energia positiva per a l’Espanyol. Les de Sara Monforte s’han endut els tres punts de la cinquena jornada de lliga en un partit contra l’Eibar a la Dani Jarque que no ha començat gaire bé per a les blanc-i-blaves. Les locals han hagut de donar la volta al marcador per acabar imposant-se 2-1 al conjunt basc. Ha estat un resultat que ha significat la primera victòria de la temporada a la Lliga F, i una injecció de moral després de quedar eliminades a la Copa de la Reina.

L’Eibar fa el primer pas i l’Espanyol es bloqueja en atac

El duel a la Dani Jarque ha arrencat amb dos equips disposats a plantar cara. Tant l’Espanyol com l’Eibar han tingut algunes ocasions de perill en els primers minuts, però no les han sabut materialitzar. A la mitja hora de partit, el conjunt basc ho ha aconseguit. Espe Pizarro ha fet pujar el 0-1 en el marcador amb un gran xut des de fora l’àrea, que ha estat impossible d’aturar per Romane Salvador. Havent de remar a contracorrent, l’Espanyol ha intentat tenir més la pilota però no ha acabat de sentir-se còmode i li han faltat idees en atac.

Les blanc-i-blaves es troben a la segona part i Lice Chamorro sentencia

L’Espanyol ha sortit amb mot bon peu al segon temps. Només havien passat tres minuts quan Arola Aparicio s’ha quedat sola davant Astralaga i ha aconseguit superar-la amb una rematada a l’esquerra de la porteria visitant. Un gol que ha suposat l’empat en el marcador i que ha donat confiança a les de Sara Monforte. Des d’aleshores, l’equip blanc-i-blau ha tingut més d’una ocasió clara, fins i tot un travesser d’Arola. Una de les jugadores que més buscava el gol ha estat Lice Chamorro, i finalment l’ha trobat. Deu minuts abans del final, la davantera paraguaiana ha marcat a plaer el segon gol. Després de saber aguantar molt bé la pressió en els últims minuts, l’Espanyol ha pogut celebrar la primera victòria de la temporada al costat de l’afició.