Javi Puado

L‘Espanyol ha aconseguit una nova victòria a l’RCDE Stadium. Els blanc-i-blaus s’han imposat al Llevant per 4 a 3. Ha estat un partit amb alternatives que els de Vicente Moreno no han dominat fins al tram final de la segona part. Darder, Raúl de Tomás i en dues ocasions Puado han estat els golejadors de l’Espanyol.

El Llevant capgira el marcador

Primers minuts molt intensos a l’RCDE Stadium. Els blanc-i-blaus, amb un Puado molt incisiu, s’han avançat en el marcador en el minut 6. Sergi Darder, amb un xut des de la frontal de l’àrea, ha superat Cárdenas i ha fet l’1 a 0. L’alegria dels de Vicente Moreno ha durat ben poc, ja que en un quart d’hora el Llevant ha capgirat el marcador. Jorge de Frutos ha marcat l’1 a 1 i després ha estat Son qui ha signat l’1 a 2. L’Espanyol ha encaixat el cop psicològic d’estar per darrere en el marcador i passada la mitja hora de joc ha tingut una doble oportunitat. Sergi Darder, primer, i Adri Embarba, després, han obligat Cárdenas a fer dues bones intervencions. En la continuació de la jugada s’ha demanat penal de Son sobre Embarba, però l’àrbitre no ha considerat res punible. Aquesta primera part amb alternatives ha acabat amb una bona ocasió dels valencians per fer el tercer.

L’Espanyol s’imposa en el desordre

La segona part ha començat bé per als interessos blanc-i-blaus, ja que en el minut 48 Raúl de Tomás ha marcat el 2 a 2. El partit ha seguit sense un clar dominador i això ho ha aprofitat el Llevant per tornar-se a avançar en el marcador. Morales, en el minut 57, ha signat el 2 a 3. Però l’Espanyol ha reaccionat amb rapidesa i, només dos minuts més tard, Puado ha marcat el seu primer gol a la Lliga per fer el 3 a 3. Els blanc-i-blaus han aconseguit el control de la situació i, després d’un xut de falta de Raúl de Tomás que ha sortit ajustat al pal, ha arribat el segon del compte particular de Puado, que ha significat el 4 a 3. En els últims minuts el partit ha seguit desordenat, però el marcador ja no s’ha mogut.