El RCD Espanyol s’ha classificat pels setzens de final de la Copa del Rei després de superar el Cristo Atlético Palencia. Els blanc-i-blaus van haver de remuntar el gol inicial de Frodo a la primera meitat. Wu Lei va ser l’encarregat d’empatar el partit, i quan tot semblava que es decidiria a la pròrroga, va aparèixer Sergi Gómez per situar l’1-2 definitiu al marcador quan faltaven tres minuts per a la fi del matx.

Frodo avança el Cristo Palencia

L’Espanyol va sortir a La Balastera amb un equip ple de suplents, només Morlanes repetia com a titular respecte al darrer partit de Lliga. Estava previst que el Palència sortís amb molta energia i producte de l’empenta van marcar el primer gol, obra de Frodo als cinc minuts. A partir d’aquell moment el domini va ser totalment blanc-i-blau però ahir Loren Morón no va tenir el seu dia i l’equip va pagar la falta d’encert a la primera part.

Remuntada agònica de l’Espanyol

El pas pels vestidors va donar resultat, Wu Lei va marcar només començar la segona part en una bona combinació amb Embarba. El davanter xinés va poder marcar més gols però va topar-se amb Guille. Semblava que el partit aniria directament a la pròrroga quan va arribar el gol de Sergi Gómez que situa l’Espanyol bombo dels setzens de final d’aquest divendres.