Reial Societat Espanyol

L’Espanyol ha perdut al camp d’Anoeta contra la Reial Societat per 1 a 0 en el partit corresponent a la 30a jornada de la Primera Divisió. L’equip de Vicente Moreno ha pogut resistir contra el conjunt basc, però un penal en l’afegit ha donat els tres punts a la Reial Societat.

Primera part ensopida de tots dos equips

La Reial Societat ha sortit amb molta intensitat al partit, però sense crear gaire perill. Han passat els minuts i l’Espanyol s’ha apropat a la porteria de Remiro. La majoria d’arribades han estat xuts llunyans amb poc perill. La més clara del primer temps ha estat per a la Reial Societat: un xut de David Silva que ha rebutjat Oier Olazábal. Amb l’empat sense gols s’ha arribat al descans.

La Reial tanca el partit en el temps afegit

La sortida del vestidor ha estat molt bona per al conjunt basc. Al minut 5, Alexander Sørloth ha marcat per a la Reial Societat. El gol l’ha revisat el VAR i l’àrbitre Santiago Jaime Latre l’ha anul·lat per una falta de Sørloth sobre Cabrera. L’Espanyol ha començat a tocar pilota i això li ha permès arribar a la porteria de Remiro, però sense crear ocasions clares. En el temps afegit l’àrbitre ha assenyalat penal favorable a la Reial Societat per falta dins l’àrea. Isak ha transformat la pena màxima i s’ha consumat la derrota perica a Anoeta.