Athletic Espanyol Copa Rei

L’Espanyol ha quedat eliminat als vuitens de final de la Copa del Rei, després de perdre per 1 a 0 al camp de l’Athletic Club. Els blanc-i-blaus han encaixat l’únic gol, obra de De Marcos, a la primera part, quan els bascos han estat molt superiors. A la represa els de Diego Martínez han millorat, però no prou per inquietar la porteria de l’Athletic.

Domini i gol de l’Athletic

L’Espanyol ha vist com l’Athletic el tancava a la seva àrea en els primers minuts. Els blanc-i-blaus han estat incapaços de superar la pressió dels bascos, que han disposat de diverses ocasions. Això sí, Joan Garcia s’ha mostrat segur sota pals i ha evitat el gol dels d’Ernesto Valverde. L’Athletic ha imposat un ritme alt de pilota, que l’Espanyol ha intentat alentir ben agrupat i en posició defensiva. De fet, la primera excursió a l’atac dels blanc-i-blaus ha arribat en el minut 24, quan Joselu, després d’un córner, ha marcat, però l’àrbitre ha anul·lat el gol per fora de joc del davanter. La resposta dels bascos ha estat immediata i en el minut 26, després d’una excel·lent jugada de combinació, ha arribat l’1 a 0, obra de De Marcos. Amb el gol l’Athletic ha abaixat el ritme i l’Espanyol ha intentat sortir de la cova i començar a tenir més pilota, però ha estat un miratge, ja que els bascos han seguit tenint el control del matx. Un domini infructuós de cara a porteria, ja que al descans s’ha arribat amb 1 a 0.

L’Espanyol ho intenta, però sense èxit

L’Espanyol ha sortit dels vestidors amb una altra actitud. Pressionant al camp de l’Athletic i sent protagonista amb la pilota. Això ha fet que el partit s’igualés i el domini fos altern. En aquest anar i venir les ocasions han escassejat i cap dels dos equips no ha generat oportunitats clares de gol. Amb el ball de canvis el partit ha entrat en una fase d’imprecisions, que no ha beneficiat en res els blanc-i-blaus. En els últims minuts ha estat l’Athletic, qui s’ha tornat a fer amb el control i ha evitat qualsevol intent de reacció dels de Diego Martínez.